Evenementen

DCT Boksgala 2019 - Ronde Tafel Waregem

Start 19u00
Beste vrienden en sympathisanten van de Ronde Tafel 89 Waregem,

Als trouwe bezoeker van onze evenementen hoeven wij u niet meer uit te leggen dat we de lat graag hoog leggen voor onszelf. Dit zorgt er mede voor dat wij u telkens opnieuw kunnen verrassen met een spectaculaire en onvergetelijke avond.

Dit jaar zal dat niet anders zijn, dus kondigen wij met veel trots het DCT Boksgala 2019 aan. Dit zal opnieuw een avond vol sensatie worden met culinaire verwennerij de ganse avond door verzorgd door Diner Privé. Na de verschillende bokskampen blijven we niet stilzitten en neemt DJ Fré (Carré Willebroek) over tot in de vroege uurtjes.

When? 30 maart 2019
Doors? 7 Pm sharp
Where? Expo Waregem

Wij bedanken u alvast voor de steun, onze sociale projecten kunnen de middelen goed gebruiken! Wij kijken er naar uit u allen te mogen verwelkomen op de tweede editie van deze legendarische avond!

Let's get ready to rumble! Tot dan!

Stijn Verlinde
Voorzitter Ronde Tafel 89 Waregem