Sociale projecten

Sociale projecten - Round Table 89 Waregem

89

De Ronde Tafel 89 Waregem ondersteunt diverse sociale projecten in en rond Waregem, hieronder een greep uit de vele projecten die we steunen:

't Kelderke: wij steunen reeds meerdere jaren actief 't Kelderke in Waregem. Dit is een voedselverdeelpunt dat in samenwerking met het OCMW Waregem en enkele andere serviceclubs wekelijks voedselpakketten bedeelt aan een hondertal gezinnen uit het Waregemse.

De Vleugels: deze instelling voor mentaal gehandicapten steunen wij ook reeds sinds enkele jaren. Wij hebben onder andere geĆÆnvesteerd in een industriĆ«le keuken, een belevingspad en een binnenspeeltuin.

Kinderkankerfonds: deze organisatie wil de gezondheid (fysiek en mentaal) van kinderen met kanker bevorderen en hun sociale situatie verbeteren. Daarnaast ondersteunen ze ook wetenschappelijk kankeronderzoek.

Somival: dit is een sportclub die sport en ontspanning biedt aan alle mensen met een handicap en/of verminderde mobiliteit. Zeer concreet steunen wij onder andere het verblijf en vervoer voor hun deelname aan de Special Olympics.

Kent u een lokaal goed doel dat onze steun kan gebruiken? Contacteer ons gerust.